Ponedeljak, 15.01.2001.

09:12

DJUKANOVIC: DEL TURKOV ULICARSKI NEODMEREN

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Crne Gore Milo Djukanovic ocenio je da su optuzbe italijanskog ministra finansija Otavijana Del Turka o organizovanom kriminalu u Crnoj Gori, "najgrublji atak" na rezultate saradnje Crne Gore i Italije. Del Turko je u intervjuu rimskoj "Republici" procijenio da ce zbog saradnje sa mafijom u Crnoj Gori "doci do zemljotresa", kao i da ce se predsednik Djukanovic zbog toga naci u problemima.

"Smatram da je nastup gospodila Del Turka ne samo nevaspitan, ne samo ulicarski neodmeren, nego je rec o jednom neargumentovanom nastupu jer su u toj izjavi predocene samo kvalifikacije, ali ni jedan dokaz, niti jedan argument za te kvalifikacije", rekao je Djukanovic "Vecernjim novostima". Kako prenosi Srna, on je ocenio da je, ukoliko Del Turko uskoro ne izadje sa nekakvim dokazima za umesanost Crne Gore u kriminal, "onda, nazalost, rec samo o jednom lazovu na visokoj duznosti u vladi jedne razvijene zemlje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli: