Četvrtak, 04.01.2001.

16:26

KNEZEVIC POZVAO CRNOGORSKE VLASTI NA STRPLJENJE

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ministar Srbije za vise i visoko obrazovanje Gaso Knezevic izjavio je u cetvrtak da "zaostravanje" iz Crne Gore povodom pitanja o drzavnoj zajednici koci prosperitet i Crne Gore i Srbije, javlja FoNet. On je pozvao crnogorske vlasti na "strpljenje", navodeci da se ozbiljni razgovori o odnosima Srbije i Crne Gore mogu ocekivati posle konstituisanja vlade i parlamenta u Srbiji.

Gaso Knezevic je ocenio da ponavljanje izbora na 19 izbornih jedinica odlaze konstituisanje Skupstine i Vlade Srbije najranije za 20. januar. To ce stvoriti dodatni vakuum u vlasti i odloziti resavanje najznacajnijih problema u zemlji, rekao je Knezevic. "To znaci da se nijedno goruce pitanje ne moze da se stavi na Vladu, jer ga neko minira. Ja necu da kazem da ga uvek minira SPS, ali neko ga minira. Nismo jos dosli ni u startnu poziciju. Tako treba posmatrati stvari", rekao je Knezevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli: