Nedelja, 31.12.2000.

13:19

U PONEDELJAK UMERENO OBLACNO I SUVO VREME

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U Jugoslaviji ce ponedeljak biti malo i umereno oblacno i suvo vreme, dok ce u juznim i istocnim krajevima Srbije i na severu Crne Gore u jutarnjim i prepodnevnim casovima biti uglavnom oblacno, ponegde sa kisom, susnezicom i snegom. Duvace slab i umeren, severni i severozapadni vetar, dok ce na Primorju duvati bura. Najniza dnevna temperatura kretace se od minus cetiri na severu do dva stepena Celzijusa na jugu zemlje, a na Primorju oko sest stepeni. Najvisa dnevna temperatura ce biti od dva do sest stepeni, na jugu Crne Gore oko 12 stepeni.

U Beogradu ce u ponedeljak biti malo i umereno oblacno i suvo vreme. Duvace slab severni vetar. Najniza dnevna temperatura ce biti oko minus dva stepena, a najvisa dnevna oko cetiri stepena.

U severnim delovima Crne Gore bice oblacno vreme, ponegde sa slabom susnezicom ili snegom, dok ce na Primorju biti malo i umereno oblacno vreme sa burom. Najniza dnevna temperatura ce se kretati od minus cetiri na severu do dva stepena na jugu Crne Gore, a na Primorju oko sest. Najvisa dnevna temperatura ce biti od dva do sest stepeni, u juznim delovima Crne Gore oko 12 stepeni.

U Jugoslaviji ce 2. i 3. januara, posle hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana biti malo i umereno oblacno i suvo vreme. U zapadnim i jugozapadnim delovima zemlje, u sredu, 3. januara, krajem dana i u toku noci doci ce do naoblacenja sa kisom koje ce se u cetvrtak, 4. januara, prosiriti na celu zemlju. U ovom periodu, temperatura ce biti u manjem, postepenom porastu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli: